Kraftig vertikal, elektrisk betjent skyveluke med isolerte profiler. Beregnet for montering i fasader. Luken har aluminiumsramme og kan monteres med isolerglass eller sikkerhetsglass med tykkelse inntil 26 mm.

Model Thermo kan produseres med to, tre eller flere bevegelige ruter for å utnytte så mye av åpningen som mulig. Luken åpnes enten nedover eller oppover. I standardversjonen er den naturlig eloksert og utstyrt med D4-15 isolerglass. Rammen kan behandles med pulverlakk eller belegges med for eksempel rustfritt stål, kobber eller messing. Luken er utstyrt med fallsikring som hindrer at det bevegelige glasset faller ned ved en ulykke.

Skyvedøren låses automatisk i lukket stilling/ventilasjonsstilling. Styring skjer fra en kontrollenhet med holdeenhetskontroll (trykk og hold).

Eksempel på design

Teknisk spesifikasjon

BreddeValgfri
HøydeValgfri
Bredde på sidestolper80 mm
Høyde på øvre profil80 mm
Høyde på terskelPå forespørsel.
Merk at det må tas hensyn til drenering selv om skyveluken er påsatt terskel.
Bredde/høyde på glasslister35 mm
KonstruksjonMotor, drivanordning, fallsikring og automatisk låsing er innebygd i lukens karmkonstruksjon.
LåsMekanisk lås som automatisk låser luken i lukket stilling.
Valgfritt: intervalllås, kroklås
Strømforsyning230 V AC- transformator.
Valgfritt: batteribackup.
StyresystemS3 programvarestyrt kontrollsystem med myk start/stopp og holdeenhetsbetjening (trykk og hold) som standard. Funksjoner som justerbar hastighet, impulsapparatdrift (trykk og slipp), alarmlukking og en rekke forskjellige betjeningsenheter er tilgjengelig som ekstrautstyr.
GlassD4-15 isolerglass som standard. Annet glass med en maksimal tykkelse på 26 mm er tilgjengelig som ekstrautstyr.
OverflatebehandlingNatur eloksert aluminium som standard. Andre overflatebehandlinger er tilgjengelig som tilvalg, f.eks. pulverlakk i andre farger eller platekledning i rustfritt stål, kobber eller messing.
Laget avSvalson AB, Sverige.
CE merketI henhold til maskindirektivet og EMC-direktivet.
Retten til endringer forbeholdes.