Oppdag vårt mangfoldige utvalg av modulære glassløsninger som åpner opp for nye perspektiver. Med våre fleksible moduler har du full kontroll over graden av avskjerming med glass. Svalson er den ideelle løsningen for å lukke inn og beskytte terrasser, søyleganger og balkonger.

Våre glassrekkverk, kombinert med aluminiumsprofiler, gir deg friheten til å utnytte utendørsområdene dine gjennom større deler av året. Med fokus på både funksjonalitet og estetikk, skaper Svalsons innglassings-moduler en atmosfære av komfort og eleganse.

Gjerdene er bygget slik at de kan oppgraderes. Samme sideprofil benyttes i alle varianter slik at du enkelt kan bygge på. Bildene nedenfor viser de forskjellige nivåene/variantene. Gjerdene er skreddersydde akkurat til din balkong og dine ønsker og behov.

Cit i Lä er den enkleste måten å lukke og beskytte din plass for vind og vær.
Svalson innglassing tillater deg å nyte utearealer mer regelmessig også på dager der det blåser kjølig.

Utvalget er stort og den nye «Splitt»-versjonen løfter grensen enda høyere. Stor åpning gjør splitten helt unik. Vekten mot de to bevegelige delene er balansert, så det er lett å endre posisjon. Du kan helt stenge balkongen eller pergolaen mens lyset og utsikten er inntakt.
På fjellet beskytter innglassingen balkonger mot snø, og å dra nytte av det lave sollyset som varmer deg. Du slipper å måke snø, og kan nyte utsikten.
Ved sjøen kan du hele tiden nyte utelivet på en plass med en enestående utsikt.
Alltid like lett å bruke, bare senk den bevegelige delen for å åpne terrassen, balkongen eller pergolaen på utsiden.

pdf2

Last ned vår tilbehør brosjyre

Vil du vite mer om vår produkt og eller få hjelp med et prosjekt? Du kan fylle ut vår kontakt skjema og vi tar kontakt