Oppdag vårt mangfoldige utvalg av modulære glassløsninger som åpner opp for nye perspektiver. Med våre fleksible moduler har du full kontroll over graden av avskjerming med glass. Svalson er den ideelle løsningen for å lukke inn og beskytte terrasser, søyleganger og balkonger.

Våre glassrekkverk, kombinert med aluminiumsprofiler, gir deg friheten til å utnytte utendørsområdene dine gjennom større deler av året. Med fokus på både funksjonalitet og estetikk, skaper Svalsons innglassings-moduler en atmosfære av komfort og eleganse.

Gjerdene er bygget slik at de kan oppgraderes. Samme sideprofil benyttes i alle varianter slik at du enkelt kan bygge på. Bildene viser de forskjellige nivåene/variantene. Gjerdene er skreddersydde akkurat til din balkong og dine ønsker og behov.

Svalson Innglassing: Nyt Utelivet Året Rundt

Å beskytte uterommet ditt mot vær og vind trenger ikke være komplisert. Med Svalson Innglassing får du den perfekte løsningen.

  1. Splitt-designet: Den nye “Splitt”-versjonen løfter standarden enda høyere. Med en stor åpning gir den deg unik fleksibilitet. Du kan enkelt justere posisjonen etter behov. Om du ønsker å lukke balkongen eller pergolaen helt, vil alltid sola og utsikten holdes intakt.
  2. Beskyttelse på fjellet: For deg som har en balkong i fjellområder, er Svalson Innglassing en livredder. Den beskytter mot snø og vind og gir deg muligheten til å nyte varmen fra sollyset.
  3. Uteliv ved sjøen: Uansett om du har en terrasse ved sjøen eller en balkong med havutsikt, gir Svalson Innglassing deg muligheten til å nyte uteområdet hele året. Den enestående utsikten blir ikke forstyrret, og du kan enkelt åpne eller lukke innglassingen etter behov.
  4. Enkel bruk: Svalson Innglassing er alltid lett å bruke. Senk den bevegelige delen for å åpne opp uterommet ditt. Uansett om det er en solrik dag eller en kjølig kveld, kan du tilpasse innglassingen etter værforholdene.

Med Svalson Innglassing får du ikke bare et produkt – du får en mulighet til å forlenge utesesongen og nyte naturen på en mer behagelig måte.

pdf2

Last ned vår tilbehør brosjyre

VIL DU VITE MER OM VÅRE PRODUKTER ELLER TRENGER HJELP MED ET PROSJEKT? FYLL UT VÅRT KONTAKTSKJEMA OG VI TAR KONTAKT.