Horisontalt bevegelig, elektrisk drevet skyveluker i aluminium – tilpasset økte krav til sikkerhet i offentlige miljøer men opprettholder tynne og slanke profiler. Den er i standard naturanodisert og utstyrt med 8 mm lamellglass – velg polerte vertikale glasskanter for et elegant og estetisk utseende.

Skyvedøren kan oppgraderes til et høyere sikkerhetsnivå med for eksempel 8,76 mm laminert glass, klasse P2A. Dette kan også gjøres i etterkant dersom behovet oppstår. Rammen kan behandles med pulverlakk eller dekkes med for eksempel rustfritt stål, kobber eller messing. Luken låses automatisk i lukket stilling og intervallåsing er tilgjengelig som ekstrautstyr. Styring skjer fra en kontrollenhet med holdeenhetskontroll (trykk og hold).

Eksempler på design

Teknisk spesifikasjon

BreddeValgfri.
HøydeValgfri.
Bredde på sidestolper50 mm (53 mm for luker med overlys).
Høyde på øvre profil50 mm.
Høyde på terskel3 mm pluss en styreskinne med en høyde på 6 mm.
Bredde/høyde på glasslister20 mm
Valgfritt: frittstående glasskanter uten glasslist.
KonstruksjonMotor, drivenhet og automatisk låsing er innebygd i dørens karmkonstruksjon.
LåsElektromekanisk lås som automatisk låser luken i lukket stilling.
Valgfritt: intervallås, trykksylinderlås.
Strømforsyning230 V AC- transformator.
Valgfritt: batteribackup.
StyresystemS3 programvarestyrt kontrollsystem med myk start/stopp og holdeenhetsbetjening (trykk og hold) som standard. Funksjoner som justerbar hastighet, impulsapparatdrift (trykk og slipp), alarmlukking og en rekke forskjellige betjeningsenheter er tilgjengelig som ekstrautstyr.
ÅpningshastighetCa. 200 mm/sek.
Glass8 mm laminert glass som standard. Annet glass med maks tykkelse 9,5 mm kan fås som ekstrautstyr, f.eks. 8,76 mm P2A-glass eller 9 mm akustisk lamellglass, 37 dB.
Valgfritt: polerte vertikale glasskanter.
OverflatebehandlingNatureloksert aluminium som standard. Andre overflatebehandlinger er tilgjengelig som tilvalg, for eksempel pulverlakk eller platekledning i rustfritt stål, kobber eller messing.
Laget avSvalson AB, Sverige.
CE merketI henhold til maskindirektivet og EMC-direktivet.
Retten til endringer forbeholdes.