Cit i Lä tilbyr med sin høyderegulering muligheter som tidligere gjerdesystemer ikke har kunnet tilby. Dette systemet er enestående når det gjelder vind- og leskjerming. Gjerdet kan justeres opp eller ned etter behov og ønske, og gir effektiv vindskjerming når det blåser eller er kaldt. Glassene skjermer også for støy samtidig som de beholder utsikten.

Med disse to glassdeler , Cit i Lä® bevarer utsikten fra terrassen din samtidig beskytte deg mot vinden. Cit i Lä beskytter også mot innsyn med opal folie, frostet glass eller annen utførelse der du bestemmer sikten inn og ut.

Med Cit i Lä blir glassrekkverket tilpasset for å gi et optimalt resultat.
Velg fargen du ønsker. Aluminiums rammen kommer natureloksert som standard og er derfor godt beskyttet mot miljøets påvirkningskraft. Vi tilbyr også pulverlakkering i ønsket RAL-farge.

Installasjonen av rekkverket er oftest ukomplisert , og enhetene krever vanligvis ikke byggetillatelse. Vi tilbyr profesjonell montering og våre montører har erfaring med alt fra enkle til kompliserte installasjoner

robuste glass rekkverk produsert i Sverige. Når vinden blåser, er du helt trygg bak Cit i Lä

Et unikt kvalitetsprodukt som gir deg muligheten til å skape en luksuriøs, trygg og eksklusiv atmosfære i ditt uteområde.
Dette vedlikeholdsfrie glasssystemet er lett og enkel å bruke og kan lett heves og senkes etter behov.

Sikkerhet

Svalson har fokusert sin utvikling på robusthet og sikkerhet.  Nederste profilen er laget slik at det hindrer barn å klatre på skjermen. Du kan føle deg trygg med en installasjon av Svalson. Våre produkter er testet for vindlaster og personlig sikkerhet som for rekkverk. Vi veileder også i valg av størrelser i forhold til lov, regler og omgivelser.

pdf2

Last ned vår tilbehør brosjyre