Brannklassifisert og typegodkjent elektrisk drevet skyveluke i brannteknisk klasse EI 30. Produsert i aluminium og montert med 18 mm Pyrostop brannklassifisert glass. Elektrisk betjening og automatisk låsing er standard.

Fireslide EI30 finnes i både horisontal og vertikal versjon og også i flere ulike varianter. F.eks. kan vertikal oppnås med en åpning oppover eller nedover. Den kan også integreres i veggen, uten glass i den faste delen.

Fireslide EI30 har som standard et S3 styresystem med alarmtilkobling for automatisk stenging når alarmen aktiveres. Styring skjer fra aktuatorer med impulsenhetsdrift (trykk og slipp).

Fireslide EI30 er patentsøkt og den er testet i henhold til EN 1634-1 og forberedt for CE- merking i henhold til den kommende standarden EN 16034.

Teknisk spesifikasjon

Bredde Maks bredde horisontalt gående: 2600 mm.
Maks bredde vertikalt gående: 1140 mm.
Høyde Maks høyde horisontalt gående: 1140 mm.
Maks høyde vertikalt gående: 2600 mm.
Tykkelse 70 mm.
Konstruksjon Motor, drivanordning, fallsikring og automatisk låsing er innebygd i lukens karmkonstruksjon.
Lås Mekanisk lås som automatisk låser luken i lukket stilling.
Strømforsyning 230 V AC- transformator.
Valgfritt: batteribackup.
Styresystem S3 programvarestyrt kontrollsystem med myk start/stopp og holdeenhetsbetjening (trykk og hold) som standard. Funksjoner som justerbar hastighet, impulsapparatdrift (trykk og slipp), alarmlukking og en rekke forskjellige betjeningsenheter er tilgjengelig som ekstrautstyr.
Åpningshastighet Ca. 200 mm/sek.
Glass 6 mm floatglass som standard. Annet glass med maks tykkelse 20 mm kan fås som ekstrautstyr, f.eks. 8,76 mm P2A-glass alt. akustisk lamellglass (37 dB), 15* mm P6B-glass, 4-12-4* mm isolerglass.
*Kun 2-delt versjon.
Valgfritt: slipte horisontale glasskanter.
Overflatebehandling Natureloksert aluminium som standard. Andre overflatebehandlinger er tilgjengelig som tilvalg, for eksempel pulverlakk eller platekledning i rustfritt stål, kobber eller messing.
Laget av Svalson AB, Sverige.
CE merket I henhold til maskindirektivet og EMC-direktivet.
Retten til endringer forbeholdes.

VIL DU VITE MER OM VÅRE PRODUKTER ELLER TRENGER HJELP MED ET PROSJEKT? FYLL UT VÅRT KONTAKTSKJEMA OG VI TAR KONTAKT.