Kraftig vertikal, elektrisk betjent luker for brede åpninger, produsert for både innendørs og utendørs bruk. Luken har aluminiumsramme og kan monteres med isolerglass eller sikkerhetsglass med tykkelse inntil 20 mm.

Modell AV115 kan produseres med to, tre eller flere bevegelige ruter for å ta opp så mye av åpningen som mulig. I standarsversjonen er den naturlig eloksert og utstyrt med D4-12 isolerglass. Rammen kan behandles med pulverlakk eller belegges med f.eks. rustfritt stål, kobber eller messing.

Luken er utstyrt med fallsikring som hindrer at det bevegelige glasset faller ned ved en ulykke. Fallbeskytterne håndterer opptil 150 kg tungt glass. Luken låses automatisk i lukket stilling. Styring skjer fra en kontrollenhet med holdeenehetskontroll (trykk og hold).
Modell AV115 kan også leveres i manuell versjon.

Eksempel på design

Teknisk spesifikasjon

Bredde Valgfri.
Høyde Valgfri.
Tykkelse 115 mm med en bevegelig rute, 145 mm med to bevegelige ruter og 175 mm med tre bevegelige ruter.
Kontakt vår salgspersonale for flere enn tre bevegelige ruter.
Terskel Kun på manuelle luker, 80 mm (se lås).
Bredde på sidestolper 80 mm.
Høyde på øvre profil 80 mm.
Bredde/høyde på glasslister 30 mm.
Konstruksjon Motor, drivanordning, fallsikring og automatisk låsing er innebygd i lukens karmkonstruksjon.
Lås Mekanisk lås som automatisk låser luken i lukket stilling.
Valgfritt: intervallås, kroklås.
Manuelle luker er utstyrt med ASSA 13787 i bunnprofilen. Hvis porten er produsert uten bunnprofil, kan ikke ASSA 13787 brukes. Imidlertid kan andre løsninger være mulige.
Strømforsyning 230 V AC- transformator.
Valgfritt: batteribackup.
Styresystem S3 programvarestyrt kontrollsystem med myk start/stopp og holdeenhetsbetjening (trykk og hold) som standard. Funksjoner som justerbar hastighet, impulsapparatdrift (trykk og slipp), alarmlukking og en rekke forskjellige betjeningsenheter er tilgjengelig som ekstrautstyr.
Glass D4-12 isolerglass som standard. Annet glass med maksimal tykkelse på 20 mm kan fås som ekstrautstyr, f.eks. 15 mm slagfast laminert glass klasse P6B.
Overflatebehandling Natureloksert aluminium som standard. Andre overflatebehandlinger er tilgjengelig som tilvalg, for eksempel pulverlakk eller platekledning i rustfritt stål, kobber eller messing.
Laget av Svalson AB, Sverige.
CE merket I henhold til maskindirektivet og EMC-direktivet.
Retten til endringer forbeholdes.

VIL DU VITE MER OM VÅRE PRODUKTER ELLER TRENGER HJELP MED ET PROSJEKT? FYLL UT VÅRT KONTAKTSKJEMA OG VI TAR KONTAKT.