Når designet er det viktigste, når det er ønske om åpne frie flater eller når flere glasspartier skal ligge tett i tett og ingen profiler eller stolper skal forstyrre det elegante miljøet – da er Svalson Executive det beste alternativet. Svalson Executive er en elegant og sikker glidende glassvegg som egner seg i blant annet glassmontre i gullsmeder og urbutikker, i VIP-salonger på arenaer, i brede resepsjoner for å gi et åpent miljø og på restauranter hvor man ønsker å stenge serveringsområde, men hold resten av lokalene åpne.

Svalson Executive er en elektrisk drevet vertikal glidende glasseksjon som er produsert uten sidestolper og synlige profiler. Det er en unik patentert løsning som består av et bevegelig glass og en drivmodul med helt skjult installasjon.

Den innebygde drivmodulen plasseres enten over eller under det bevegelige glasset, avhengig av om det skal åpnes oppover eller nedover. Når det bevegelige glasset er i åpen stilling har du et helt åpent miljø uten forstyrrende stolper og profiler, og når glasset er lukket har du et trygt, beskyttet miljø bak glasset.

Skyveglassdelen kan utstyres med valgfritt laminert glass med slipte kanter. Det bevegelige glasset låses automatisk i lukket posisjon og styring skjer fra aktuatorer med impulsenhetsdrift (skyv og slipp). I miljøer hvor uvedkommende ikke har tillatelse til å åpne glassdelen, for eksempel i glassmontre i butikker, kan du velge RFID, som er en trygg, trådløs og diskré operasjon hvor du også slipper å håndtere nøkler.

Teknisk spesifikasjon

Bredde Valgfri.
Høyde Valgfri.
Glasslister Nei. Standarddesignet er med frislipte glasskanter.
Valgfritt: glassliser.
Konstruksjon Et bevegelig glass og en eller flere drivmoduler laget av pulverlakkert stål. Drivmodulene plasseres i en skjult installasjon enten over eller under det bevegelige glasset, avhengig a om glasset skal åpnes oppover eller nedover.
Lås Mekanisk lås som automatisk låser luken i lukket stilling.
Strømforsyning 230 V AC- transformator.
Valgfritt: batteribackup.
Styresystem S3 programvarestyrt kontrollsystem med myk start/stopp og holdeenhetsbetjening (trykk og hold) som standard. Funksjoner som justerbar hastighet, impulsapparatdrift (trykk og slipp), alarmlukking og en rekke forskjellige betjeningsenheter er tilgjengelig som ekstrautstyr.
Glass Laminert glass med tykkelse fra 8 mm.
Laget av Svalson AB, Sverige.

VIL DU VITE MER OM VÅRE PRODUKTER ELLER TRENGER HJELP MED ET PROSJEKT? FYLL UT VÅRT KONTAKTSKJEMA OG VI TAR KONTAKT.