Kraftig vertikal, elektrisk betjent luke som er produsert for både innendørs og utendørs bruk. Skyveluken har aluminiumsramme og kan monteres med isolerglass eller sikkerhetsglas med tykkelse inntil 20 mm. Model AV90 kan produseres med en eller to bevegelige ruter for å utnytte så mye av åpningen som mulig.
I standardversjonen er den naturlig eloksert og utstyrt med D4-12 isolerglass. Rammen kan behandles med pulverlakk eller belegges med f.eks. rustfritt stål, kobber eller messing.

Luken er utstyrt med fallsikring som hindrer at det bevegelige glasset faller ned ved en ulykke. Luken låses automatisk i lukket stilling. Styring skjer fra en kontrollenhet med holdeenhetskontroll (trykk og hold).

Eksempel på design

Teknisk spesifikasjon

Bredde *Valgfri.
Høyde *Valgfri.
* Maks/min størrelse (B x H) avhenger av design (2- eller 3-delt), vekten på glasset og forholdet mellom bredde og høyde. For mindre størrelser anbefaler vi modell AV70, og for større anbefaler vi modell AV115.
Bredde på sidestolper 60 mm.
Høyde på øvre profil 70 mm.
Terskel Nei.
Bredde/høyde på glasslister 30 mm.
Konstruksjon Motor, drivanordning, fallsikring og automatisk låsing er innebygd i lukens karmkonstruksjon.
Lås Mekanisk lås som automatisk låser luken i lukket stilling.
Valgfritt: intervallås, kroklås.
Strømforsyning 230 V AC- transformator.
Valgfritt: batteribackup.
Styresystem S3 programvarestyrt kontrollsystem med myk start/stopp og holdeenhetsbetjening (trykk og hold) som standard. Funksjoner som justerbar hastighet, impulsapparatdrift (trykk og slipp), alarmlukking og en rekke forskjellige betjeningsenheter er tilgjengelig som ekstrautstyr.
Åpningshastighet Ca. 200 mm/sek.
Glass D4-12 isolerglass som standard. Annet glass med maksimal tykkelse på 20 mm kan fås som ekstrautstyr, f.eks. 15 mm slagfast laminert glass klasse P6B.
Overflatebehandling Natureloksert aluminium som standard. Andre overflatebehandlinger er tilgjengelig som tilvalg, for eksempel pulverlakk eller platekledning i rustfritt stål, kobber eller messing.
Laget av Svalson AB, Sverige.
CE merket I henhold til maskindirektivet og EMC-direktivet.
Retten til endringer forbeholdes.

VIL DU VITE MER OM VÅRE PRODUKTER ELLER TRENGER HJELP MED ET PROSJEKT? FYLL UT VÅRT KONTAKTSKJEMA OG VI TAR KONTAKT.