Elektrisk drevet vertikal skyveluke i aluminum – tilpasset økte krav til sikkerhet i offentlige miljøer men opprettholder tynne og slanke profiler. I standardutførelse er den naturligeloksert og utstyrt med 6 mm floatglass, men kan oppgraderes til et høyere sikkerhetsnivå med f.eks. 8,76 mm P2A glass eller 14 mm P6B glass – alternativt med isolerglass for montering i ytre vegg.

Med polerte kanter på glasset får du et elegant og estetisk utseende. Det motvirker også mulige forstyrrelser når et skille mellom fast og bevegelig glass havner midt i synsfeltet. Slipte glasskanter er mest egnet for laminert glass og når det ikke er krav til sikkerhet, lyddemping og isolasjon.

Modell AV70 kan produseres med en eller to bevegelige ruter for å utnytte så mye av åpningen som mulig. Rammen kan behandles med pulverlakk eller belegges med f.eks. rustfritt stål, kobber eller messing. Luken låses automatisk i lukket stilling og intervallåsing er tilgjengelig som ekstrautstyr. Den er utstyrt med fallsikring som forhindrer at de bevegelige glassene faller ned ved en ulykke. Styring skjer fra en kontrollenhet med holdeenhetskontroll (trykk og hold).

Eksempel på design

Teknisk spesifikasjon

Bredde *Valgfri.
Høyde *Valgfri.
* Maks/min størrelse (B x H) avhenger av design (2- eller 3-delt), vekten på glasset og forholdet mellom bredde og høyde. Retningslinjer for maksimale breddemål er 1200 mm (2-delt, 6 mm lamell) og 900 mm (3-delt, 6 mm lamell). Over dette anbefaler vi modell AV90 eller AV115.
Bredde på sidestolper 50 mm.
Høyde på øvre profil 50 mm (2-delt).
70 mm (3-delt).
Bredde/høyde på glasslister 20 mm (opp til 8,76 mm glass)
30 mm (opp til 20 mm glass)
Valgfritt: frie horisontale glasskanter uten glasslist.
Konstruksjon Motor, drivanordning, fallsikring og automatisk låsing er innebygd i lukens karmkonstruksjon.
Lås Elektromekanisk lås som automatisk låser luken i lukket stilling.
Valgfritt: intervallås, trykksylinderlås.
Strømforsyning 230 V AC- transformator.
Valgfritt: batteribackup.
Styresystem S3 programvarestyrt kontrollsystem med myk start/stopp og holdeenhetsbetjening (trykk og hold) som standard. Funksjoner som justerbar hastighet, impulsapparatdrift (trykk og slipp), alarmlukking og en rekke forskjellige betjeningsenheter er tilgjengelig som ekstrautstyr.
Åpningshastighet Ca. 200 mm/sek.
Glass 6 mm floatglass som standard. Annet glass med maks tykkelse 20 mm kan fås som ekstrautstyr, f.eks. 8,76 mm P2A-glass alt. akustisk lamellglass (37 dB), 15* mm P6B-glass, 4-12-4* mm isolerglass.
*Kun 2-delt versjon.
Valgfritt: slipte horisontale glasskanter.
Overflatebehandling Natureloksert aluminium som standard. Andre overflatebehandlinger er tilgjengelig som tilvalg, for eksempel pulverlakk eller platekledning i rustfritt stål, kobber eller messing.
Laget av Svalson AB, Sverige.
CE merket I henhold til maskindirektivet og EMC-direktivet.
Retten til endringer forbeholdes.

VIL DU VITE MER OM VÅRE PRODUKTER ELLER TRENGER HJELP MED ET PROSJEKT? FYLL UT VÅRT KONTAKTSKJEMA OG VI TAR KONTAKT.